Star Rider - Arthur

in Mar 18, 2021

Månedens rytter! 

Denne måneds Inky Dinky Rider er Arthur, fra Cambridgeshire, UK.

Arthur er 2 år gammel og har kørt siden han kun var 9 måneder takket være sin Inky Dinky sadel!

Jeg kører 3 ponyer, den første er Casper, dette var den første pony, jeg nogensinde har red, og min mor er overbevist om, at han er en enhjørning i det virkelige liv! Casper er en walisisk sektion En pony, der elsker at rulle i marken ... og blive dækket af mudder ligesom mig! Desværre har vi ikke været i stand til at se Casper for nylig på grund af lockdown, men vi håber at se ham igen meget snart.
 Den anden pony er en sassy Shetland kaldet Merry Berry, Merry tilhører en af ​​mine bedste venner, Bonnie, men Bonnie lader mig ride på hende og børste hende. Merry er lidt af en prinsesse, og jeg elsker at lede hende rundt og fodre sine gulerødder! Jeg kan også lide Merrys hus, hun har 2 venner, der er rigtig store, men jeg kan også godt lide at give dem gulerødder! 
Den tredje pony er en 14.3 cob kaldet Apollo, og han tilhører min bedstefar! Det er ret højt op, men min Inky Dinky Saddle betyder, at jeg er super sikker, så jeg føler mig slet ikke bange! Apollo kan lide det, når jeg kører på ham, mor siger, at det er fordi han er doven, og jeg kan bare lide at gå ham op ad vejen ... hans yndlingsøvelse!
Min favorit ting ved ridning er at blive mudret, mens jeg gør mig klar til at ride. Jeg er også begyndt at lave små stykker trav, som jeg synes er sjovt, fordi det er så hoppende! 
Jeg elsker også vand, så før jeg kører, kan jeg godt lide at blive gennemblødt ... selv om vinteren. Min mor er en rideinstruktør, så jeg går nogle gange med et par forskellige værfter sammen med hende, og jeg ved, hvor slangen er på hver eneste!
 Jeg elsker at ride, fordi det er udenfor! Jeg har en ny søster nu, så jeg kan ikke vente med at ride med hende! Jeg kan lære hende alt, hvad jeg ved ... Jeg kan endda lade hende låne min Inky Dinky Saddle ... måske.
 Hvis jeg ikke kørte, tror jeg, jeg ville bruge mere tid på at cykle, hvilket er min anden yndlings ting at gøre!
Jeg elsker min Inky Dinky sadel, da det betyder, at mor ikke behøver at holde fast i mig (hvilket jeg hader!), Og det betyder, at jeg også kan køre på de store ponyer. Jeg spiste også lidt chokolade på min tur rundt i landsbyen, chokolade er min favorit, og min Inky Dinky Saddle gør mig sikker, så jeg kunne spise i stedet for at holde fast.
Mit råd til andre Inky Dinky-ryttere ville være at altid tage snacks til staldene. Mor tager altid problemer, og hun taler meget, så jeg spiser snacks og leger med vand, og det er dejligt!
Giv altid dine ponyer snacks også, de elsker gulerødder!

Hvis du gerne vil blive vist som månedens Inky Dinky Rider, er alt hvad du skal gøre, at kontakte os via e-mail eller via en af ​​vores Instagram- eller Facebook-sider! 

Din lille modtager også et certifikat!