Star Rider - Harry

in Maj 3, 2021

Mit navn er Harry, jeg er 19 måneder gammel (24/8/19) og har kørt siden min mor sprang mig på en pony 4 dage gammel! Men selvfølgelig, rigtigt nydt at ride, da jeg kunne sidde uden hjælp!


Jeg nyder meget at være udendørs, ikke kun med ponyerne og i haven, men også ude at udforske! Jeg elsker at være kreativ, min mor og lege med mine fætre (ja, når vi kan og lås ned er lettet).


Jeg elsker virkelig alle dyr og nyder at tage vores hund en tur med min bedstefar og far og også tage på fiskeri med dem.
Jeg er (i øjeblikket) det eneste barn, men min mor siger, at ponyerne også er som hendes børn!

 Jeg er meget heldig og har to ponyer.
Bubbles er og 8 år gammel peblet show pony stående kl 12hh. Min mor har ejet Bubbles siden han var årgang og har altid fået ham øremærket til mig! Bubbles er en meget sød og kærlig pony, men kan til tider være quirky! Han nyder at lave lidt af alt inklusive visning, dressur og hacking! Men han nyder mest at hoppe!

Vi var meget heldige i slutningen af ​​sidste år, der fik vores smukke krydstogt at have udlånt til at hjælpe mig med at lære rebene fra en ven at ride! Cruise er kun 7 timer med ren karakter, og selvom den stadig er ung i at stige 5 år gammel, ser han så godt på mig! Han er en smuk skæv, Falabella x Shetland!

Vi nyder virkelig at gå ud hacking gennem skoven og rundt i landet.
Vi håber på at tage begge ponyer ud til nogle shows, når begrænsningerne er lette, men covid har ikke stoppet med at få alle spruced op i vores showudstyr, få ponyerne badet og flettet til nogle 'hjemme viser', som vi alle nød og bragte nogle fantastiske rosetter hjem!


Min mor har også en dejlig traditionel kolbe kaldet Dolly, som hun dressur med. De tre af vores ponyer klarer sig så godt! Vi kalder dem de tre musketerer, da de altid er sammen (selv når de kommer ind til ondskab).

Min yndlings ting ved ridning er, at jeg kommer til at være udendørs, og vi får udforske de smukke omgivelser, vores gård sidder i. Jeg går ofte ofte halvvejs gennem en tur, især når vi er i skoven for at tage en lille udforskning til fods, og når vejret er godt, bringer mor og far en picnic, og vi sidder alle sammen og spiser lidt frokost, inden vi tager af sted for at afslutte vores tur!

Vi er lige begyndt at lære vores 'op- og nedture' til trav, som er meget hårdt!

Selvom støtten fra min Inky Dinky Saddle heldigvis betyder, at jeg kan bruge mine arme til at støtte mig selv, når jeg prøver at finde rytmen. 
Med tiden vil vi elske at fortsætte med at komme ud og konkurrere på alle områder, herunder visning, lidt springning og langrend, men også at lave nogle glædeture med mine venner. Selvom jeg bare gerne vil forbedre min ridning og fortsætte med at lære og vide, at det bliver meget sjovt.


Når jeg bliver voksen, vil jeg meget gerne være ingeniør!

Jeg interesserer mig meget for, hvordan tingene er sammensat, og hvordan de fungerer! Hver gang min bedstefar har sit værktøjssæt til at reparere / ændre og sammensætte mekaniske ting, kan jeg ikke lade være med at blive involveret! 

Min yndlings ting ved begge mine ponyer er, at de begge er meget hurtige !!!!

Trav er min favorit, og jeg kan ikke lade være med at fnise !! Heldigvis for mig har jeg min Inky Dinky sadel, der holder mig super sikker og sikker, mens jeg prøver at lære alle gangarter. Uden dette ville min mor kæmpe for at tage mig ud på ture alene, da hun ville kæmpe for at holde ponyerne og også holde fast i mig! Især med Bubbles og hans små quirks betyder det bare, at hun ved, at jeg vil være stabil i sadlen, hvis han har et 'øjeblik', som vi kalder det.

En af de bedste ting ved min Inky Dinky sadel er, at den passer til næsten enhver pony eller hest!

Det betyder, at jeg lejlighedsvis kører på min mors dressurhest, og hun ved, at jeg er sikker og sikker i sadlen, mens vi har det sjovt!
Vi elsker også, at når jeg vokser og udvikler mine ridefærdigheder, kan min mor justere blokke på sadlen, så den passer til mig, ikke kun min størrelse, men min evne til at ride, og til sidst vil den ikke have nogen blokke, og jeg kan bruge den som en ride pad!

Vi kan ikke vente på, at sommeren går ud og nyder vores ponyer med vores dejlige Inky Dinky sadel!