Star Rider - Skyla

in September 27, 2021

Mit navn er Skyla, og jeg har den bedste pony, der hedder CJ og kører en anden, der hedder Leo!

Jeg er 2 år og har kørt pony hele mit liv. Jeg fik min første pony CJ lige efter min 1 års fødselsdag, og vi har været på så mange eventyr sammen. Mor siger, at jeg er en lille lille diva, når jeg vil være, og jeg ved, hvordan jeg får alle rundt om min lillefinger. Jeg bor sammen med min mor far og vores hund Arlo. Min far arbejder væk, så det betyder normalt, at jeg og mor har masser af ekstra tid til at spille ponyer.

Når jeg ikke bliver mudret nede på gården, kan jeg godt lide at danse, hvor jeg laver lidt tap, ballet og acro. Min pony hedder CJ, og jeg elsker ham meget. Han er en meget kærlig pony og prøver altid sit bedste for at glæde mig og mor. Nogle gange kan han være lidt fræk og ikke ønsker at gå ind i hans stald, og det er meget sjovt at se mumie prøve at trække ham ind i den, til sidst skal mumien få ham til at gå baglæns, så han ikke bemærker, at han er i den. Han gør det dog ikke ret tit. Vores foretrukne ting at gøre sammen er at gå på masser af hacks og udforske markerne. For et par måneder siden blev cj lidt bange for noget, da jeg travede og hoppede sidelæns, men min Inky Dinky holdt mig pæn og sikker. Det skræmte mig dog, og det er først for nylig, at jeg har travet igen, og jeg elsker det. CJ er 12 år gammel og en palomino sektion A. CJ har en bedste ven ved navn George. Jeg er også for nylig begyndt at ride på en pony ved navn Leo, og vi lavede vores første show sammen den anden uge, og vi kom 1. som hvor jeg og mor bor, jeg skal være lidt ældre, før jeg kan vise CJ. Jeg skal lave nogle vinteropvisninger med Leo, og jeg er meget spændt. 


Hvad har været svært for dig at lære hidtil med ridning? Det sværeste for mig indtil nu er min trav. Jeg er meget god til mine op -nedture i gang, men jeg har ikke helt mestret dem i trav endnu, men mor siger, at jeg vil hente det meget snart.

Hvad er din yndlings ting ved at ride?  Min yndlings ting ved ridning er at kunne gå på stranden hele tiden og gå på blackberry plukke på nogle af vores hacks.

Hvad vil du opnå med din ridning?  Jeg vil gerne være selvsikker nok til at lave lidt trav alene med Cj i lunge.

Hvad vil du gøre, når du bliver stor? 'Når jeg bliver stor, vil jeg være Leo'!

Hvad er din yndlings ting ved din pony eller den pony du rider? Min yndlings ting ved Cj er, hvor blid han er. Hver morgen kommer han travende til porten, så snart han ser mig, og jeg elsker det. Min yndlings ting ved Leo er, at han ligner ånd og også er meget blid.

Hvad tror du, du ville gøre, hvis du ikke kørte? Hvis jeg ikke cyklede, ville jeg gå masser af ture og danse meget mere

Hvorfor kan du lide din Inky Dinky Saddle? Jeg elsker min inky dinky sadel, fordi den har et smukt hjerte på sig og en dejlig rem, som jeg kan holde fast i. Mumie siger, at hun elsker den bløde, uhyggelige sadel, fordi vi nu kan gå i hacks alene uden at skulle prøve at finde nogen til at gå ved siden af ​​mig, mens mumien fører CJ. Vi elsker begge, hvor sikker og sikker jeg er i min Inky Dinky.

Hvilket råd vil du give til andre Inky Dinky -ryttere? Da vi først fik vores inky dinky, var mine ben ikke lange nok til stigbøjlerne, så mumie købte nogle nylonhalsbånd uden huller i, og de var virkelig gode som stigbøjle, da de kunne være af enhver længde.

Vi elsker den inky dinky sadel, og hvor alsidig den er, at den vil passe på Cj, men den ville også passe på store Archie, der også er et shire på vores stalde!