Star Rider - Elsie

in November 1, 2021

ELSIE GOWDY & PIXIE! 

Mit navn er Elsie Gowdy og jeg er næsten 2!  Jeg bor i Kent med min mor, far, bror og søster.  Jeg er en stærk viljet lille barn, der ved, hvad hun vil.  Jeg nyder også at svømme og se Peppa Pig. Jeg kan godt lide alle dyrene, men mine favoritter er hestene!

 

''Min mor er hestegal, og det er jeg har gået i min stalde siden jeg blev født!''

 

Min pony er en fræk walisisk sektion A kaldet Pixie.  Hun er 14 år gammel og hendes shownavn er "Miss Rose Bud."  Jeg rider også de andre større heste; Rosie, Jazz og Tiggy.  De er alle meget forskellige, men er en glad flok.  Pixie er en ny tilføjelse og har altid været en hovedtøjle pony, men vi vil lære og udvikle os sammen. 

 

 

Min første lektion var at holde hatten på, når jeg red på hende – det lærte jeg meget hurtigt. Vi er lige begyndt at trave! Takket være Inky Dinky glider jeg ikke ud af siden, selvom mit hoved hopper rundt! 

 

 

''Vi håber på at lave nogle shows snart og kan ikke vente med at se, hvor langt vi kan nå sammen! Kom med Pony Club!''