Star Rider - Skylar

in Juni 1, 2021
Mit navn er Skylar-Mae og jeg er 2 år gammel, jeg blev født i marts 2019! Jeg bor i det sydlige England med min mor og far sammen med vores pony Woody, der holdes en kort køretur væk. Når jeg ikke er i stalden, kan jeg findes i dansestudiet, hvor jeg lærer ballet og freestyle. Jeg nyder også at bage kager med mor (hovedsagelig fordi jeg får slikke skeen) og lege med mine legetøj. Når jeg vokser op, vil jeg være dronning Elsa, men jeg er lidt af en kram og kan ikke lide kulden, så jeg bliver måske nødt til at tænke over hele ispaladset igen. Jeg er sikker på, at en almindelig dronning eller prinsesse gør det. Jeg elsker at hjælpe folk, så måske bliver jeg sygeplejerske som min tante Jessie? Jeg er kun to, så jeg har et stykke tid til at beslutte. Uanset hvad jeg gør, så længe der er ponyer et eller andet sted, vil jeg være glad. 
Lad mig fortælle dig om Woody ... Woody er den bedste pony nogensinde. Han er en 13.2hh New Forest-pony, som min mor har haft i 11 år, længe før jeg kom sammen! Han er 23 år gammel og er den sødeste, nutteste og mest tålmodige pony nogensinde. Jeg mødte Woody først, da jeg var bare 5 dage gammel og begyndte at køre ordentligt lige efter min 1. fødselsdag!
Da jeg var 1, holdt min mor og far mig på Woody, mens jeg kørte, så jeg gled ikke væk, men jeg blev snart træt af dette og ville være mere uafhængig, men jeg var ikke rigtig afbalanceret nok til at gå solo lige nu, så de havde brug for at lede efter en anden løsning. Lige før min 2-årsdag opdagede de Inky Dinky Saddles og vidste med det samme, at det ville være perfekt til mig og Woody! Jeg havde gået glip af ridning, da far arbejder på fuld tid, så det var ikke altid muligt at komme til staldene med mig og mor, da det var et 2-personers job at tage mig ud på Woody (en til at lede og en til at holde mig stabil) . Takket være vores Inky Dinky mor kan tage mig ud af sig selv nu, og det betyder, at jeg får bruge så meget mere tid sammen med Woody. Han er dybest set min pony nu, undskyld mor ... han elsker mig mere ...
Min yndlings ting at gøre med Woody er at tage ud på ture ned ad vores lokale hovedvej, hvor der ikke er nogen trafik, og vi kan køre sikkert i miles. Jeg elsker også at sidde fast i alle gårdjobs og elsker at hjælpe med at lave feeds, fylde hønet, spand med rent vand og hjælp til at pleje Woody. Min yndlingsdel er i øjeblikket at hjælpe mor med at sprøjte manke- og haleaftager og komme til at sidde på ham, mens jeg børster hans manke. Jeg lærer også, hvordan man vælger Woodys fødder med hjælp fra mor, selvfølgelig, da hans fødder er meget tunge! 
Min yndlings ting ved min Inky Dinky Saddle er, hvor sikker jeg føler mig. Klokken 13.2hh er Woody lidt større end din traditionelle blypony, men Inky Dinky passer perfekt til ham, og han virker altid meget behagelig, og det gør jeg også. Mor og far siger, at sadlen er fantastisk, fordi den også er så let og nem at rengøre (mumie hader at rense tack, så den syntetiske har været en vinder, hurtig tørring og god at gå. Jeg er sikker på, at mor lærer mig, hvordan jeg rengør tack, når jeg bliver ældre, så hun ikke behøver at gøre det selv.
Det er ikke kun mig, der får alt det sjove ud af vores Inky Dinky Saddle! Min 3-årige fætter har også kørt i den, og hun følte sig super sikker i den og havde aldrig kørt før, men klarede sig så godt! Jeg har ikke noget imod at dele nogle gange.
Woody er virkelig min bedste ven. Vores Inky Dinky Saddle har hjulpet vores obligation med at vokse så meget, at jeg kan være mere uafhængig med ham og kan gå på længere ture uden, at mor konstant bekymrer sig om, at jeg falder af, hver gang jorden er lidt ujævn, eller hvis Woody snubler.
Vi elsker at dele vores eventyr på Instagram (Lifewithskylar30) og håber, du vil nyde at læse om, hvad vi får op med. Selvfølgelig er vores Inky Dinky med på mange af vores fotos, det er som en del af familien nu, og vi ville ikke være uden det !!!