Star Rider - Rachel

in August 4, 2021

Denne måned møder vi Rachel fra Canada! Hun er en Inky Dinky Little Equestrian, og vil gerne fortælle dig lidt mere om sig selv, sine ponyer og hendes Inky Dinky oplevelser! 

Rytterens navn: Rachel Rice 

Navn på pony/ponyer: Sir Prance A lot (pony), Princess (Horse) 

Jeg er 18 måneder gammel, og jeg elsker at ride på min pony og min hest. Min Oma har en kosthestegård i Ontario med cirka 25 heste på 100 hektar. Oma er en cowgirl og vinder spænder ved Rodeo Sports. Jeg har redet siden jeg var i livmoderen og så tidligt som 2 måneder gammel. Jeg kender vejen til stalden, og jeg rider hver uge, nogle gange to gange om ugen. Jeg elsker “naboerne”, og jeg græder nogle gange, når det er tid til at forlade hestegården, fordi jeg vil blive hele dagen og natten med hestene. Jeg kan også godt lide andre dyr som katte, hunde, fugle og køer.

Prinsesse var min mødres udstillingshest, men kommer nu ud af pension, så jeg kan ride. Princess vandt mange bånd på lokale messer og konkurrerede i American Quarter Horse Association World Championship Competition. Hun er en meget god hoppe, og lad mig føre hende rundt. Sir Prance A Lot er den pony, jeg deler med mine fætre. Han er sværere at ride, fordi han er så hoppende, men jeg kan godt lide at trave på ham. Nogle gange kan han være en ond pony. Hans hovedjob er at passe børnene på gården. 

Ridning er let, men indtil videre er den sværeste del af ridning, at mor ikke vil lade mig gå hurtigere hver gang jeg klikker for at gå hurtigere. Også mine støvler falder af og til under ridning. Min foretrukne del af ridning er at være udenfor og trail ride for at se ting og få venner med hestene. En dag vil jeg ride på hesteshows og dyrke rodeosport. Min mor leder allerede efter en god hest til mig, når jeg er ældre, da prinsessen er meget gammel. Jeg tager mine venner på ridning, men de græder altid hele tiden. De er bange, men det er jeg ikke.  

Jeg kan godt lide min Inky Dinky Saddle, fordi den passer til både min pony og min hest, og den passer i min mødres lastbil, så jeg kan ride på min Omas og også hos mine bedstefar. Jeg kan godt lide, at den også har tøjler for mig at holde fast i, og at stigbøjlerne justeres, så mine ældre fætre også kan bruge min sadel. Det holder mig også inde, når jeg traver på min hoppepony. Jeg kan godt lide min Inky Dinky Saddle, fordi jeg kan lide at ride på egen hånd.